6 Mart Çarşamba günü akşamı Biga Belediye Başkan Adayı Alper Şen’in değerli eşi Pınar Şen, CHP Biga Kadın Kolu Başkanı Özge Elmas ve CHP Biga Kadın İlçe yöneticileri öncülüğünde gerçekleşen kadınlar matinesine Bigalı Kadınların katılımı yüksek oldu. Sanatçı Yüsra Tezel’in sahne aldığı matinede Bigalı kadınlar eğlence dolu saatler geçirdiler.
Biga Belediye Başkan Adayı Alper Şen, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel Kadınlar Matinesi başlarken kısa bir konuşma yaptı ve sonrasında başka bir programa katılmak için salondan ayrıldı.

Japonya Uluslararası İşbirliği Ajansı ile deprem bölgeleri için kredi anlaşması imzalandı Japonya Uluslararası İşbirliği Ajansı ile deprem bölgeleri için kredi anlaşması imzalandı

Başkan Adayı Mimar Alper Şen konuşmasında; 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel Kadınlar Matinemize katılım gösteren hayata emek, can ve güzellik katan kadınlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. 8 Mart Dünya Kadınlar Gününüzü böyle bir organizasyonla kutlamak istedik. Tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun.
Değerli eşim Pınar Şen ve CHP Biga Kadın Kolu Başkanımız Özge Elmas ve CHP Biga Kadın İlçe yöneticilerimizin organizasyonunda düzenlenen bu gecede, kadın temsilinin en yüksek olacağı yeni yerel yönetimler olacağız ve sizlerle bir Biga’yı daha kaliteli bir kente dönüştürmek için çalışacağımızın sözünü veriyorum.
Biga Belediye Başkanlığı görevi bizlere verilmesi durumunda Biga’ya hizmet etmek için 25 Meclis üyemizle birlikte çalışacağız. Biga’yı daha kaliteli ve modern bir kent haline getirmek için ben ekip arkadaşlarım hazırız.
Alper Şen, yeni yerel yönetimler döneminde kadınları temsil edecek ve görev sorumluluğu alacak Biga Belediye Kadın Meclis Üyesi Adayları Fatmanur Karcı, Pınar Karabıyık, Nida Kömürcü, Filiz Turan, Sevim Gülşen, Aslı Bozdağ Köse ve Duygu Tekin Elbi’yi tanıttı ve daha güzel organizasyonlarda daha kaliteli bir kentte buluşma dileklerini paylaşarak salondan ayrıldı.

Editör: Haber Merkezi