Göktaş, yapılan yazılı açıklamada, Türkiye'nin büyüme ve gelişme sürecini vatandaşlarla paylaşmaya devam edeceklerini belirtti. Türkiye Aile Destek Programı kapsamında bugüne kadar hanelere toplamda 72,3 milyar lira destek sağlandığı ifade edildi.

Beklenen KDV zammı geldi! Beklenen KDV zammı geldi!

Düzenli sosyal yardımlardan yararlanan ailelerin yanı sıra, gelir kriteri üzerinden destek alamayan dezavantajlı ailelerin de program kapsamına alındığı hatırlatıldı. Göktaş, "Bütüncül sosyal yardım" anlayışıyla her ay düzenli destek sağlandığını belirtti.

Göktaş, şu açıklamalarda bulundu: "İhtiyaç sahibi ailelerimize yönelik hayata geçirdiğimiz desteğimizle onların yanında olmayı sürdürüyoruz. Türkiye Aile Destek Programı ödemelerini hesaplara yatırıyoruz. Bu doğrultuda ihtiyaç sahibi ailelere bu ay toplam 4 milyar lira ödeme yapacağız."

Bakanlık olarak, hayatın gelişen koşullarını dikkate alarak sosyal yardım programlarının etkinliğini artırdıklarını vurgulayan Göktaş, toplumun tüm kesimlerine eşit ve adil hizmet prensibiyle ulaştıklarını dile getirdi.

Editör: Haber Merkezi