Çanakkale Belediyesi, çocukların merakını ve yaratıcılığını desteklemek için Gazete Atölyesi düzenliyor. Araştırmayı, yazmayı, çizim yapmayı ve fotoğraf çekmeyi seven minikler için düzenlenecek etkinlik, Yazar ve Sanatçı Evi'nde gerçekleşecek.

Leyleklerin yuva yaptığı kullanılmayan telefon direği onarıldı Leyleklerin yuva yaptığı kullanılmayan telefon direği onarıldı

"Gazetecilik tam benlik!" diyen 10-13 yaş arası çocuklar için düzenlenen atölye, hem eğlenceli hem de öğretici bir ortam sunacak. Katılımcılar, haber yapma sürecini öğrenirken kendi fikirlerini ve görüşlerini ifade etme fırsatı bulacaklar.
Çanakkale Belediyesi, katılımcıların hazırlayacağı gazeteyi 23 Nisan Tahta Çocuk Şenliği kapsamında basarak dağıtımını gerçekleştirecek. Bu etkinlik, çocuklara medya dünyasını yakından tanıma ve deneyimleme fırsatı sunarken aynı zamanda onların iletişim ve ifade becerilerini geliştirmeyi hedefliyor.
Gazete Atölyesi, minik muhabirleri keşfetmeye ve onların seslerini duyurmasına olanak tanıyacak.
Çanakkale Belediyesi tarafından yapılan duyuruda; "Başvurular; Yazar ve Sanatçı Evi’ne şahsen (veli ile birlikte) 09.00-18.00 saatleri arasında gerçekleştirilecektir.
Atölye Tarih ve Saatleri:
19 Mart 2024 18.00
20 Mart 2024 18.00
21 Mart 2024 16.00
Kontenjan 10 kişi ile sınırlıdır. Katılım, 10-13 yaş arası için uygundur" ifadeleri yer aldı.

Editör: Haber Merkezi