Ancak, maç sonrası yaşanan olaylar gerginliğe neden oldu. Taraftar grubu Afacanlar ile futbolcular arasında çıkan tartışma sonrasında polis müdahalesiyle sahadan çıkarılan taraftarların isyanı devam ediyor.

Sosyal medya hesapları üzerinden bir açıklama yapan Afacanlar taraftar grubu, "kimse bu takımın ve bu takımın taraftarının üstünde değildir" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin hakemi açıklandı Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin hakemi açıklandı

Afacanlar taraftar grubu tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"BİGASPORUN GERÇEK SAHİBİ AFACANLAR
10.03.2024 tarihinde Biga'da oynanan Bandırma Etispor maçının ardından yaşanan olaylar neticesinde beklemediğimiz bir durumla karşılaştık. Oyuncularımız ile taraftarlarımız arasında çıkan tartışmanın ardından hiç istemediğimiz bir şekilde sahaya giren arkadaşlarımız ile polisler arasında arbede yaşandı. Polislerin sahaya giren arkadaşlarımız üzerinde uyguladıkları orantısız güç bizi son derece şoka uğrattı.

Maçın ardından sahaya atlayan arkadaşlarımızın karakola götürülmesi ile birlikte bizler ikinci bir şok ile karşılaştık. Değil sahaya atlayan iki arkadaşımız, neredeyse 10 arkadaşımıza sınırsız ceza verildi.

Ceza'nın nedenini anlayamamakla birlikte, kendini Bigaspor'un üstünde gören maddi imkan verdiği için kendini bir şey sanan bizleri tehdit etmeye kadar özgüven gören ve bizi korkutmaya çalışan herkes bilmelidir ki kimse bu takımın ve bu takımın taraftarının üstünde değildir. Bunların hesabı tek tek hepimize sorulacaktır. Bigaspor taraftarlarını bu yanlışa karşı tepki göstermeye ve gerekirse sorumlularına cezalandırmaya davet ediyoruz."

Editör: Haber Merkezi