18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’müzün 109. Yıl dönümü kutlu olsun.
18 Mart 1915 tarihinde Çanakkale Cephesi’nde Türk Ordusu’nun destan yazdığı Çanakkale Deniz Zaferi’mizi gururla kutlamanın sevincini tüm hemşerilerimizle birlikte paylaşıyoruz.

Milli sporcu Çanakkale’yi yasa boğdu! Milli sporcu Çanakkale’yi yasa boğdu!

Çanakkale Geçilmez destanını yazan, her cephede vatan savunmasında canını hiçe sayarak ve bizlere bu büyük zaferin gururunu yaşamayı nasip eden başta ebedi Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve Şehitlerimizi rahmet, saygı ve minnetle anıyoruz.

Mübarek Ramazan ayımıza denk gelmesi ile bu kutlu günde cesaret ve azimleri ile bize örnek olan atalarımızın ruhlarının şad olmasını ve vatanımızın şanlı Türk Bayrağı’mız altında özgürce sonsuza kadar yaşamasını diliyoruz.

18 Mart Çanakkale Zaferi, Türk Ulusu’na ilham, azim, umut ve kararlılık vererek her cephede verdiği mücadele ile Türkiye Cumhuriyeti’nin temelinin atıldığı gündür.

18 Mart Çanakkale Zaferi, Türk Ulusu’nun “Çanakkale Geçilmez” destanını dünya tarihinin sayfalarına altın harflerle yazdırdığı, Türk milletinin esaret altına alınamayacağını ve Türk vatanının düşman elinde parçalanamayacağını tüm dünyaya haykırdığı gündür.

Milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy'un Çanakkale şiirinde de vurguladığı gibi “Çanakkale Zaferi” tarihe sığmayacak kadar büyüktür.

Alper Şen

Editör: Haber Merkezi