Seçim çalışmalarında birbirinden iddialı projelerini her fırsatta vatandaşlara anlatan Biga Belediye Başkan adayı Bülent Erdoğan’a AK Parti’nin en üst makamlarından destek gelmeye devam ediyor. Biga Belediyesi’nin düzenlediği iftar programına AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin de katılarak vatandaşlarla buluşurken Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider de Erdoğan’ı yalnız bırakmıyor. “Deneyimimizle Biga’mızı Türkiye Yüzyılı’nın marka ilçesi yapabilmek için çalışacağız” diyen Erdoğan Bigalı hemşerilerinden güçlü destek istemeye devam etti.

“ÇAVUŞKÖY YOL SORUNUNU YENİ DÖNEMDE ÇÖZECEĞİZ”
Biga Belediye Başkan adayı Bülent Erdoğan gece gündüz demeden seçim çalışmalarını sürdürüyor. Çavuşköy mahallesinde AK Parti Biga Kadın Kolları Başkanı Nesrin Sirkeci ile ev ziyaretleri yapan Erdoğan yaptığı açıklamada; “Çavuşköy Mahallemizde Kadın Kolları Başkanımız Nesrin Sirkeci ile birlikte ev ziyaretleri yaptık, mukabelelere katıldık, sorulara cevap verdik ve yeni dönemimizde neler yapacağımızı anlattık. Çavuşköy’ün içindeki yol sorunlarımızı yeni dönemimizde çözeceğiz. Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Abdulkadir Uraloğlu’nun belediyemizi ziyaretinde yol yapım çalışmalarımızla ilgili destek sözümüzü almıştık” dedi.

ÇAVUŞKÖY’E SPOR KOMPLEKSİ YAPILACAK
Biga Belediye Başkan adayı Bülent Erdığan Çavuşköy ile ilgili olarak spor kompleksi projesi olduğunu belirterek; “Çocuklarımızın basketbol, tenis, atletizm gibi çok sayıda sporu yapacağı, dinlenebileceği, kitap okuyabileceği, kafeteryasını ve çeşitli sosyal donatılarını içinde barındıran Çavuşköy Spor Kompleksimizi hayata geçireceğiz. Ayrıca içinde meyve sebze bahçeleri, yürüme alanları, kütüphanesi, küçükbaş büyükbaş hayvanların olduğu, atlı binicilik parkurunun olduğu Çocuk Köyü projemizi de hayata geçirerek, Çavuşköy Mahallemize değer katacağız” dedi.

“BİGA’MIZIN MARKA DEĞERİNİ YÜKSELTECEK PROJELERİMİZ VAR”
Vatandaşlar sadece sosyal ve kültürel hayatlarına değil ekonomi olarak da destek olmak amacıyla projeleri olduğunu hatırlatan Biga Belediye Başkan adayı Bülent Erdoğan; “GES projemiz ile hem belediyemize tasarruf ettireceğiz, hem de su ücretlerimizi en düşük seviyeye çekeceğiz. Bigamızın marka değerini yükseltecek çok sayıda projemizi yaparken, merkezi hükümetimizin de desteklerini alarak hızlı bir şekilde ilçemize yepyeni bir çehre kazandıracağız” dedi.

Memleket Partisi küçülme kararı aldı Memleket Partisi küçülme kararı aldı

AK PARTİ GENEL SEKRETERİ FATİH ŞAHİN ERDOĞAN’A DESTEK VERDİ
Merkezi hükümet ile Biga Belediyesinin uyum içinde çalıştığını ve yeni dönemde de Ankara’dan destek geleceğini her fırsatta ifade eden Erdoğan’ın seçim kampanyasına AK Parti Genel Merkezinden, en üst seviyede destek geldi. AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, Bülent Erdoğan’ın Çavuşköy Mahallesi’nde düzenlediği iftar programına katılarak vatandaşlarla bir araya geldi. Her fırsatta Bülent Erdoğan’a desteğini açıklayan AK Parti Çanakkale Milletvekili de iftar programına katıldı

AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin’e ve Milletvekili Ayhan Gider’e teşekkür eden Biga Belediye Başkan adayı Bülent Erdoğan; “Çavuşköy Mahallemizde iftar sofrasında buluştuk. İftar soframızda, AK Parti Genel Sekreterimiz Sayın Fatih Şahin, Çanakkale Milletvekilimiz Sayın Ayhan Gider, İlçe Başkanımız Sayın Nihat Borazan, kadın kollarımız, gençlik kollarımız, il genel meclis üyesi adaylarımız ve belediye meclis üyesi adaylarımız da bizleri yalnız bırakmadılar. Katılan, bizimle birlikte böyle mübarek bir ayda aynı sofrayı paylaşan tüm Çavuşköylü hemşerilerime teşekkür ediyorum. Allah oruçlarımızı kabul buyursun” dedi.

“DENEYİMİMİZLE BİGA’MIZI TÜRKİYE YÜZYILI’NIN MARKA İLÇESİ YAPABİLMEK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”
Çavuşköy mahallesinde teravih namazını kılan Biga Belediye Başkan adayı Bülent Erdoğan daha sonra kahvehanelerde mahalle sakinleri ile buluştu. Erdoğan; “Çavuşköy Mahallemizde Teravih Namazı sonrası kahvelerimizde vatandaşlarımızla buluştuk, soruları cevapladık, planladığımız çalışmalarımızı anlattık. Seçim kazanmak için her tür vaadi verenlere, yalan siyaseti yapanlara üzülüyorum. Biz yine de doğruları anlatmaktan, ayağı yere basan projelerimizi anlatmaktan vazgeçmeyeceğiz. Çavuşköy Mahallemize Çocuk Köyümüzü ve Spor Kompleksimizi kazandıracağız. Çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan koruyacağız. Çocuklarımızın ve gençlerimizin ulusal düzeyde ve milli takımlar düzeyinde başarılar elde edebilmelerini gördüğümüzde yaşayacağımız mutluluk bize yetecek. Çavuşköy Mahallemizin yollarını da düzelteceğiz. Deneyimimizle Biga’mızı Türkiye Yüzyılı’nın marka ilçesi yapabilmek için çalışacağız” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi