Belediye Başkanı değil Yerel yönetici olacaklarını üstüne basa basa ifade eden Şen, farklarının plan ve projelerinin sadece betondan değil; ruh içerdiğini, yaşam içerdiğini, umut içerdiğini ve yepyeni bir dönem yepyeni bir yönetim geliyor, hayat kalitesi ile hakkettiğimiz bambaşka bir kentte yaşayacağız sözlerine ekleyen Alper Şen şöyle devam etti:

Biz Biga’yı parmakla gösterilen beşi bir yerde bir kent yapmak için hazırız, şeffaf, samimi ve adaletli yönetim anlayışımızla 25 meclis üyemizle birlikte çok çalışacağız.

ARKADA ÇİZMELERİM ÖNDE KASKIM KENDİ ARACIMI KULLANACAĞIM!

Koltukta oturmayacağımızı ısrarla söylüyoruz, çok çalışkan olduğumda bilinir. Makam arabası değil kendi aracımı kullanacağım. Sahada çalışan bir yerel yönetici göreceksiniz, koltuk değil ayakkabı eskitmeye geliyoruz boşuna demiyoruz. Bilgi ve tecrübelerimizi Biga’nın geleceği için kullanmak için geliyoruz.

CHP Biga Belediye Başkan Adayı Alper Şen

BİGA’NIN GELECEĞİNDE SU SORUNU OLMAYACAK!

Biga’mızın su sorununu kalıcı çözümlerle sağlıklı ve kesintisiz hale getireceğiz. Şu an suyu 25 liradan kullanıyoruz. Ucuzlatacağız demiyoruz bu seviyede tutacağız diyoruz. Gerekli tüm yatırım ve çalışmaları yapacak ve kalıcı çözümün en son adımı devletimizle olacak. Şehir kullanım suyu barajını hayata geçirecek girişimlerimizle su cenneti Biga’mızın geleceğinde böyle bir sorun olmaması için çok çalışacağız.

KARARLIYIZ, ÇALIŞIYORUZ, BAŞARACAĞIZ!

Derdimiz Biga, derdimiz memleketimiz, derdimiz doğduğumuz topraklar bunu hiç aklımızdan çıkartmıyoruz. Derdimiz çocuklarımızın gençlerimizin geleceği, kadınlarımızın sosyal ekonomik hayata katılımları, derdimiz öğrencilerimizin dünya insanı olarak yabancı dil eğitimleri ile geride kalmaması, derdimiz emeklilerimizin hayat şartları altında ezilip sosyal hayata katılamamaları, derdimiz hastalarımız yaşlılarımız nasıl hayatlarını kolaylaştırırız.

ADALET VE ŞEFFAFLIK OLMAZSA OLMAZIMIZ!

Biga Belediyesi bizim yönetimimiz de şeffaf olacak. İster mali ister sosyal tüm bilgilere tüm vatandaşlarımızın istedikleri zaman ulaşabileceği bir sistem kuracağız. Tertemiz geleceğiz, tertemiz gideceğiz.

Adalet en büyük kriterimiz hep dile getiriyoruz. Hepimiz ayrı görüşleri olan insanlarız, hemşerilerimizin hassasiyeti bizlere emanet, onları da kent yaşamına katacak projelerle dostça, kardeşçe, saygılı şekilde Biga Belediyesi olarak yerel yönetimler yanlarında olacağız.

SOKAK HAYVANLARIMIZ VE HEM VATANDAŞLARIMIZ İÇİN ÇÖZÜM ÜRETECEĞİZ!

Sokak hayvanlarımız için yeni alan edinimine kadar Biga Belediyesi Sokak Hayvanları Barınağı’nı iyileştirecek, yeni ameliyathaneler ve Mobil Sokak Hayvanı Ambulansı kazandıracak uzman veteriner meclis üyemiz görev sorumluğunda tedavilerini yürüteceğiz. İlçemize toplu köpek bırakılması en büyük sorunumuz bunun için gerekli çalışmayı yapacak. En önemlisi yıllık planlanmış kısırlaştırma programını uygulayarak bir yılın sonunda çalışmalarımızın sonuçlarını almaya başlayacağız.

EMEKLİLER LOKALİ YAPACAĞIZ!

Biga Belediyesi işletecek gençlerimize istihdam yaratacak, emeklimizin sosyal hayata katılımlarını artıracağız. Emeklilerimize hem sosyalleşeceği hem de hobilerini geliştirebileceği bir merkez olacak.

CHP Biga Belediye Başkan Adayı Alper Şen

GENÇELERİMİZ VE ÇOCUKLARIMIZIN İÇİN 2 ÖNEMLİ PROJE YAPACAĞIZ!

Gençlerimiz için iki önemli proje yapacağız ikisi Biga Belediyesi’nin para ödediği ama kullanamadığı bir Köprü Demirleri biri de Katlı Otopark! Köprü demirlerini Çavuşköy Spor Akademiyi yaparak ayağa kaldıracağız. Biga’nın sporunun merkezi ve Milli sporcu yetiştirme hedefi le bir spor salonu yapacağız.

Anavatan Partisi seçimlerde destekleyeceği ittifakı açıkladı! Anavatan Partisi seçimlerde destekleyeceği ittifakı açıkladı!

2018 yılında parasını ödediğimiz katlı otoparkı kullanamıyoruz. Katlı otoparkı gençlik merkezine dönüştüreceğiz. Çocuk kütüphanesi, çalışma salonları, müzik atölyeleri, iş insanları için toplantı odaları, misafirhanesi, çatısında teras kafesi ile en önemlisi gençlerimizin İngilizceyi öğrenip gitmesini istiyoruz üniversiteye, eğitime destek kurslarımızla vatandaşımızın hizmetinde olacak.

İlçe tiyatrosu kuracağız, yıllık takvimi belirlenmiş festivaller yapacağız. Motofest’ten Off-Road’una GençFest’ten Güz festivallerini Biga Belediyesi Kültür Müdürlüğümüzle kendi imkanlarımızla kendi insanlarımızla hayata geçireceğiz.

KATI ATIK AYRIŞTIRMA TESİSİMİZİ KURACAĞIZ.

Biga’mız katı atıklarını maalesef en bereketli toprakları Biga’sına döküyor. Günde yaklaşık 150 ton çöpümüz Biga Ovası’na vahşi depolama tekniği ile Yeniçiftliğe dökülüyor. Dünya gelişti dönüştü bizimde artık butikte olsa küçükte olsa Katı Atık Tesisi kurmamız gerek kuracağız. Elde ettğimiz geri dönüşüm ürünlerini satarak kuracağız. Biga’ya yakışır çevre problemi çözeceğiz, elde ettiğimiz gelirle tesisin maliyetini karşılayacağız. Beş sene sonra tesiste bizim gelirde bizim olacak.

HAMDİBEY YAŞAM VADİMİZİ MAHALLEMİZE YAPACAĞIZ!

Kuva-yi Milleye Kahramanımız Şehit Kaymakam Köprülü Hamdibey’mizin ismini taşıyacak olan 5. Yıl İmza Projemiz” Biga Hamdibey Yaşam Vadisi” yatırımını mahallemize yapacağız.
Doğal güzellikleri ve kültürel zenginlikleri bir araya getirecek Yaşam Vadimizi, yeşil alanları, göletleri, yürüyüş ve bisiklet yolları, spor sahaları, fitness alanları, çocuk parkları ile kent kültürüne ve yaşamına katmaktan mutluluk duyacağız.

Biz Biga’yı parmakla gösterilen beşi bir yerde bir kent yapmak için farklı yönetim anlayışımızla 25 meclis üyemizle birlikte çok çalışacağımızı paylaştık.

Yolu ile, temiz çevresi ile, kesintisiz suyu ile, öğrencilerimize eğitim merkezlerimiz ile, anne ve çocuklarımıza Kreşlerimiz ile, emeklilerimize lokallerimiz ile, hasta ve yaşlılarımıza bakım merkezlerimiz ile, gençlerimize festivallerimiz ile, sanat ve sanatçılarımıza tiyatro/akademilerimiz ile, sokak hayvanlarımız modern barınağımız ile tüm hemşerilerimizin hayatına dokunacağız diyen Biga Belediye Başkan Adayı Alper Şen belediye meclis üyelerini tanıtarak halk buluşmasını sonlandırdı.

Halk Buluşmasında kendilerini coşku ile karşılayan ve katılım sağlayan Hamdibey Mahallesi sakinlerine teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi