Biga'nın geleceğini belirlemek ve kente yeni bir soluk getirmek için adım atan Cumhuriyet Halk Partisi'nin Biga Belediye Başkan adayı Alper Şen, Sakarya Mahallesi Kavaklık Meydanı'nda düzenlenen halk buluşmasında vatandaşlarla buluştu.

Çanakkale'de yağmur ve şükür duası yapıldı Çanakkale'de yağmur ve şükür duası yapıldı

Yoğun bir katılımın olduğu mitingde Şen, Biga'nın potansiyelini ve sorunlarını ele aldı. Kendisinin ve partisinin Biga için yapmayı planladığı projeleri ve politikaları açıklayan Şen, halkın da desteğini ve katılımını önemsediğini belirtti.

Şen'in konuşmasından öne çıkan mesajlar arasında şunlar vardı: "Biga için yeni bir dönem başlatmak istiyoruz. Kentimizi daha yaşanabilir ve modern bir yer haline getirmek için kararlıyız. Halkımızın ihtiyaçlarına cevap verecek projeler geliştirmek ve Biga'nın potansiyelini en üst seviyede kullanmak için buradayız."

"Bizim için önemli olan, Biga'nın geleceğini şekillendirecek adımları atmaktır. Bunun için işbirliği ve katılım çok önemlidir. Hep birlikte Biga'yı daha güzel bir yere taşıyabiliriz."

ARKADA ÇİZMELERİM ÖNDE KASKIM KENDİ ARACIMI KULLANACAĞIM!
Koltukta oturmayacağımızı ısrarla söylüyoruz, çok çalışkan olduğumda bilinir. Makam arabası değil kendi aracımı kullanacağım. Sahada çalışan bir yerel yönetici göreceksiniz, koltuk değil ayakkabı eskitmeye geliyoruz boşuna demiyoruz. Bilgi ve tecrübelerimizi Biga’nın geleceği için kullanmak için geliyoruz.

BİGA’NIN GELECEĞİNDE SU SORUNU OLMAYACAK!
Biga’mızın su sorununu kalıcı çözümlerle sağlıklı ve kesintisiz hale getireceğiz. Şu an suyu 25 liradan kullanıyoruz. Ucuzlatacağız demiyoruz bu seviyede tutacağız diyoruz. Gerekli tüm yatırım ve çalışmaları yapacak ve kalıcı çözümün en son adımı devletimizle olacak. Şehir kullanım suyu barajını hayata geçirecek girişimlerimizle su cenneti Biga’mızın geleceğinde böyle bir sorun olmaması için çok çalışacağız.

KARARLIYIZ, ÇALIŞIYORUZ, BAŞARACAĞIZ!
Derdimiz Biga, derdimiz memleketimiz, derdimiz doğduğumuz topraklar bunu hiç aklımızdan çıkartmıyoruz. Derdimiz çocuklarımızın gençlerimizin geleceği, kadınlarımızın sosyal ekonomik hayata katılımları, derdimiz öğrencilerimizin dünya insanı olarak yabancı dil eğitimleri ile geride kalmaması, derdimiz emeklilerimizin hayat şartları altında ezilip sosyal hayata katılamamaları, derdimiz hastalarımız yaşlılarımız nasıl hayatlarını kolaylaştırırız.

Editör: Haber Merkezi