Hakimler ve Savcılar Kurulu'nda (HSK) yeni görev dağılımı yapıldı. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’un verdiği bilgilere göre, HSK Başkanvekilliği ve 2. Daire Başkanlığı görevine Fuzuli Aydoğdu, 1. Daire Başkanlığına ise Turan Kuloğlu getirildi.

Bakan Tunç, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, HSK Genel Kurul toplantısında alınan kararlarla birlikte 2. Daire üyeliklerine Cengiz Aydemir, Alişan Tiryaki, Çetin Arslan, Serdar Ateş ve Seyfi Han’ın seçildiğini duyurdu.

Biga’ya yeni atanan komutana hoş geldin ziyareti
Biga’ya yeni atanan komutana hoş geldin ziyareti
İçeriği Görüntüle

HSK 1. Daire Başkanı olarak belirlenen Turan Kuloğlu ile birlikte daire üyeleri Bülent Küfüdür, Hakan Yüksel, Havvanur Yurtsever ve Sait Özdemir oldu.

Adalet Bakanı Tunç, yeni görevlendirmelerin yargı teşkilatı, ülke ve millet için hayırlı olması temennisinde bulunarak, daire başkanları ve üyelerine görevlerinde başarılar diledi.

Kaynak: Anadolu Ajansı