Çanakkale'nin Biga ilçesinde doğa tutkunlarını bir araya getiren KOZDAĞ Kozçeşme Yürüyüş Grubu, geleneksel hafta sonu etkinliğini bu Pazar günü Arabakonağı Köyü'nde gerçekleştirdi.

“Bugün emek, sadece alın terinden ibaret değildir; akıl terinden de bahsediyoruz” “Bugün emek, sadece alın terinden ibaret değildir; akıl terinden de bahsediyoruz”

Yürüyüş, tarihi ve doğal güzellikleriyle dikkat çeken KOLONAİ Antik Kenti eteklerinde yapıldı. Katılımcılar, yaklaşık 3 saat süren rotada hem doğayla buluştu hem de tarihin izlerini keşfetti.

Katılımcılar yürüyüş boyunca zengin bitki örtüsü ve tertemiz hava eşliğinde keyifli anlar yaşadı. Etkinliğin sonunda doğaseverler, doğayla iç içe geçen bu eşsiz rotada hem bedenlerini dinlendirdiklerini hem de ruhlarını tazelediklerini ifade etti.

KOZDAĞ Yürüyüş Grubu, her hafta farklı bir güzergâhta gerçekleştirdiği etkinliklerle doğaseverleri bir araya getirmeye ve bölgenin doğal-tarihi zenginliklerini tanıtmaya devam ediyor.

Muhabir: SEVAL KÜÇÜKKÜRU