Biga Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Sertan Güremen, yönetim kurulu ana kadrosuyla kahvaltı programında buluştu. Samimi bir ortamda gerçekleştirilen toplantıda, Biga'nın ticari ve ekonomik gelişimine yönelik hedefler, devam eden seçim süreci ve iş dünyasının beklentileri ele alındı.

Üye Ziyaretlerinden Elde Edilen Görüşler Değerlendirildi

Toplantıda, seçim çalışmaları kapsamında gerçekleştirilen üye ziyaretlerinde gündeme gelen talep, öneri ve beklentiler üzerinde duruldu. Biga'daki esnafın, sanayicinin ve ticaret erbabının karşılaştığı sorunlar ile çözüm bekleyen konuların değerlendirilmesi, programın öne çıkan başlıkları arasında yer aldı.

Biga iş dünyasının ihtiyaçlarının doğru tespit edilmesi, üyelerle iletişimin güçlendirilmesi ve ortak akıl doğrultusunda hareket edilmesi konularının da görüşüldüğü buluşmada, seçim sürecine ilişkin çalışmalar ele alındı.

Biga'nın Ticari Geleceği Masaya Yatırıldı

Biga’da 25. Yıla anlamlı armağan! Özel çocuklar için ek bina açıldı
Biga’da 25. Yıla anlamlı armağan! Özel çocuklar için ek bina açıldı
İçeriği Görüntüle

Biga'nın ekonomik potansiyelinin geliştirilmesi, ticaret ve sanayi alanındaki beklentilerin karşılanması ve oda üyelerinin taleplerinin değerlendirilmesi, toplantının gündem maddeleri arasında yer aldı.

Yönetim kurulu ana kadrosunun katılımıyla gerçekleştirilen programda, üyelerden gelen geri bildirimlerin çalışmalara yansıtılması üzerine değerlendirmelerde bulunuldu.

Kahvaltı programı, toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi. Program sonrasında basın mensuplarına toplantının içeriği ve ele alınan konular hakkında bilgi verildi.

Sertan Güremen ve beraberindeki yönetim kurulu ana kadrosunun gerçekleştirdiği buluşma, Biga Ticaret ve Sanayi Odası seçim süreci kapsamında yürütülen çalışmaların değerlendirilmesi açısından önem taşıdı.

Kaynak: HABER MERKEZİ