Çanakkale’de Aile Hekimliği Vatandaşa Anlatıldı
Çanakkale’de Aile Hekimliği Vatandaşa Anlatıldı
İçeriği Görüntüle

Geçtiğimiz günlerde Çanakkale İl Sağlık Müdürü olarak göreve başlayan Dr. Hakan Görgülü, saha ziyaretleri kapsamında Biga Devlet Hastanesi ile Biga Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ni ziyaret etti.

Mesai sonrası nöbetçi ekiplerle bir araya gelen Görgülü, sağlık hizmetlerinin işleyişi hakkında bilgi aldı. Hasta ve hasta yakınlarıyla da görüşen Görgülü, vatandaşların taleplerini dinleyerek sağlık hizmetlerinin kalitesini artırmaya yönelik görüş ve önerileri değerlendirdi.

Sağlık personeliyle de sohbet eden İl Müdürü Görgülü, özverili çalışmalarından dolayı ekiplere teşekkür etti. Çanakkale genelinde sağlık hizmetlerinin etkin ve ulaşılabilir şekilde sürdürülebilmesi için saha ziyaretlerinin devam edeceği belirtildi.

50Ad5C9C 6D0F 4D07 A985 Eb2C4B1D06Ea1Dd4F29D 584D 4038 Bc2D 306D5762081F

Muhabir: Şahver Banu Çağlak