Biga Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Sait Tanur, Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu’nun (TŞOF) Ankara'da düzenlenen 33. Olağan Genel Kurulu’na katılarak Biga şoför esnafını temsil etti.

Türkiye genelindeki tüm şoför esnafının çatı kuruluşu olan Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF), büyük bir katılımla 33. Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi. Ankara’da düzenlenen ve şoför esnafının geleceğine yönelik önemli kararların alındığı bu kritik genel kurulda Biga da yerini aldı.

Biga’da Bir Anda Düşecek!
Biga’da Bir Anda Düşecek!
İçeriği Görüntüle

Başkan Tanur Biga Esnafını Temsil Etti

Biga Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Sait Tanur, Ankara’daki genel kurula bizzat katılarak ilçemizdeki taksici, minibüsçü, kamyoncu ve tüm şoför esnafının sesini federasyon düzeyinde temsil etti. Türkiye’nin dört bir yanından gelen oda başkanlarıyla da bir araya gelen Tanur, esnafın güncel sorunları ve talepleri hakkında istişarelerde bulundu.

2D297757 9173 4500 8F66 7336A516Cb5C

"Yeni Yönetime Başarılar Diliyoruz"

Genel kurul sonrasında bir açıklama yapan Biga Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Sait Tanur, seçilen yeni yönetimi tebrik ederek şu ifadelere yer verdi:

"Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonumuzun 33. Olağan Genel Kurulu’na katılım sağladık. Genel kurulumuzun tüm camiamıza ve şoför esnafımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Güven tazeleyen Sayın Genel Başkanımıza, Yönetim ve Denetim Kurulu Üyelerimize görevlerinde başarılar diler, yeni dönemin hayırlı uğurlu olmasını dileriz. Esnafımız için Ankara’da da çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz."

Muhabir: SEVAL KÜÇÜKKURU