Biga Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Sait Tanur, ticari araç sahibi şoför esnafını kış lastiği konusunda uyardı. Zorunlu uygulama 15 Kasım Pazar günü itibarıyla başlayacak.

Çanakkale’nin Biga ilçesinde ticari araç sahiplerini yakından ilgilendiren kış lastiği uygulaması için geri sayım başladı. Biga Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Sait Tanur, yaklaşan kış mevsimi öncesinde şoför esnafına önemli bir hatırlatmada bulundu.

Başkan Sait Tanur’dan Şoför Esnafına Uyarı

Biga Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Sait Tanur, oda üyelerine yönelik yaptığı duyuruda, ticari araçlarda kış lastiği takma zorunluluğunun 15 Kasım Pazar günü itibarıyla başlayacağını bildirdi.

Şoför esnafının herhangi bir cezai işlemle karşılaşmaması için gerekli hazırlıkları zamanında yapması gerektiğini belirten oda yönetimi, üyelerin kış lastiklerini belirtilen tarihe kadar taktırmaları konusunda uyarıda bulundu.

Oda Yönetiminden Resmî Duyuru

Biga Şoförler ve Otomobilciler Odası tarafından üyelerle paylaşılan duyuruda şu ifadelere yer verildi:

Biga’da yaşlı ve engelli aylığı alanlar dikkat!
Biga’da yaşlı ve engelli aylığı alanlar dikkat!
İçeriği Görüntüle

"Sayın Üyemiz, ticari araçlarda kış lastiği takma zorunluluğu 15 Kasım Pazar günü itibarıyla başlayacaktır. Cezai işlem görmemeniz için bilgilerinize sunarız."

Duyuru, Yönetim Kurulu adına Başkan Sait Tanur imzasıyla paylaşıldı.

Biga’da ticari araç kullanan şoför esnafının 15 Kasım tarihine kadar kış lastiği hazırlıklarını tamamlaması isteniyor.

Muhabir: Gökçe Akkoç