Biga Halk Eğitimi Merkezi’nde Aşçı Çırağı Kursu başladı. Yoğun ilgi nedeniyle kurs kontenjanı dolarken, yeni dönemde eğitim almak isteyenler için başvuru yolu da açıklandı.
Biga Halk Eğitimi Merkezi’nde mesleki eğitim faaliyetleri devam ediyor. Merkez bünyesinde açılan Aşçı Çırağı Kursu, vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Kursun kontenjanının dolmasıyla birlikte eğitim süreci başladı.
Eğitmen Betül Yazan eşliğinde gerçekleştirilen kursta kursiyerler, aşçılık alanında bilgi ve becerilerini geliştirme fırsatı bulacak. Biga Halk Eğitimi Merkezi, kursa katılan tüm kursiyerlere verimli ve başarılı bir eğitim dönemi diledi.
YENİ KURS AÇILMASINI İSTEYENLER NE YAPMALI?
Mevcut kursun kontenjanı dolduğu için yeni dönemde Aşçı Çırağı Kursu açılmasını isteyen vatandaşlar, taleplerini e-Yaygın sistemi üzerinden iletebilecek.
Kurs talebinde bulunmak isteyenler, e-yaygin.meb.gov.tr adresine girerek kurs açılması talebi oluşturabilecek. Oluşturulan talepler Biga Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğüne iletilebilecek.
Böylece yeni dönemde kurs açılmasını isteyen vatandaşlar da taleplerini resmi sistem üzerinden bildirme imkânı bulacak.







