Çanakkale’nin Biga ilçesine bağlı Kozçeşme köyünde faaliyet gösteren KOZDAĞ Kozçeşme Doğa Sporları Yürüyüş Gurubu, geleneksel hale getirdiği doğa yürüyüşünü gerçekleştirdi. Bölgedeki doğaseverleri bir araya getiren grup, 25 Ekim Pazar günü Kozçeşme Göleti ve Çayı’nda buluştu.
Haftanın yorgunluğunu geride bırakmak ve sağlıklı yaşam bilincini pekiştirmek amacıyla düzenlenen etkinlikte, katılımcılar sonbahar manzarası eşliğinde keyifli bir yürüyüş gerçekleştirdi. Kozçeşme Göleti ve Çayı’nın eşsiz doğal atmosferinde bir araya gelen grup üyeleri, hem temiz havanın tadını çıkardı hem de bol bol hareket etme fırsatı buldu.
Doğa sporlarına olan ilgiyi artırmak ve köydeki sosyal bağları güçlendirmek adına düzenlenen geleneksel buluşma, katılımcıların doğayla iç içe vakit geçirmesiyle sona erdi.







