Bigaspor, Biga İlyas Bayram Stadı’nda oynanacak iç saha maçlarında hizmet verecek satış alanları için başvuruları almaya başladı. Kulüp tarafından köfte, su-çekirdek ve tatlı satışı yapılacak toplam 3 stant için başvuru çağrısı yapıldı.

Bigaspor, iç saha maçlarında taraftarlara yönelik hizmetlerin düzenli şekilde yürütülmesi amacıyla satış alanları için başvuru sürecini başlattı.

Kulüp tarafından yapılan duyuruya göre, Biga İlyas Bayram Stadı’nda iç saha maçları sırasında hizmet vermek üzere toplam 3 satış standı için başvuru alınacak.

3 FARKLI SATIŞ ALANI İÇİN BAŞVURU

Başvuru kapsamında;

• 1 adet köfte satış standı,

• 1 adet su ve çekirdek satış standı,

Güney Marmara’nın Gözdesi Biga Fuarı’nda Geri Sayım Başladı!
Güney Marmara’nın Gözdesi Biga Fuarı’nda Geri Sayım Başladı!
İçeriği Görüntüle

• 1 adet tatlı satış standı

için teklif alınacak.

Satış alanlarında hizmet vermek isteyen kişi veya işletmelerin başvurularını kulübün belirlediği şartlara uygun şekilde gerçekleştirmeleri gerekiyor.

SON BAŞVURU 18 EYLÜL

Bigaspor tarafından yapılan açıklamada, başvuruların kapalı zarf içerisinde teslim edilmesi gerektiği belirtildi.

Tekliflerin, 18 Eylül Cuma günü saat 20.00’ye kadar Bigaspor Tesisleri’ne teslim edilmesi gerekiyor.

Belirtilen tarih ve saatten sonra yapılacak başvuruların değerlendirmeye alınıp alınmayacağı konusunda duyuruda ayrıca bir bilgiye yer verilmedi.

Bigaspor, Biga İlyas Bayram Stadı’nda oynanacak iç saha karşılaşmalarında satış alanlarında hizmet vermek isteyen kişi ve işletmeleri başvuru yapmaya davet etti.

Muhabir: Tolunay Sürücü