“İncinmiş dedi” videosuyla tanınan 42 yaşındaki fenomen, Konya’daki 6. Organize Sanayi Bölgesi’nde bir kamyon içerisinde ölü bulundu.

Biga’da Üzücü Vefat
Biga’da Üzücü Vefat
İçeriği Görüntüle

4 yıl önce çektiği “Okumuş kadın, incinmişsin dedi” videosuyla Türkiye gündeminde yer edinen ‘Hasan Abi’ lakabıyla tanınan 42 yaşındaki fenomen, Konya’daki 6. Organize Sanayi Bölgesi’nde bir kamyon içerisinde ölü halde bulundu.Konyalı fenomen araç içerisinde ölü bulundu.

KONYA'DA ESNAFTI

Konya'nın Cihanbeyli ilçesinde esnaf olarak hizmet veren fenoman isim Hasan usta, arkadaşları tarafından hoş muhabbeti ile biliniyordu.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Çevrede geniş güvenlik önlemi alınırken, polis ekipleri tarafından olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Kaynak: Haber Merkezi