Muharrem Korkmaz’ın kızı Tuğba, Eczacılık Fakültesinden mezun oldu.
Biga’nın tanınmış iş insanlarından ve Korkmaz Et firmasının sahibi Muharrem Korkmaz, kızı Tuğba Korkmaz’ın üniversite mezuniyet gururunu yaşadı.
İstinye Üniversitesi Eczacılık Fakültesi'ni başarıyla tamamlayan Tuğba Korkmaz, mezuniyetini ailesi ve sevdikleriyle kutladı. Gurur dolu anlarını sosyal medya hesabından paylaşan Muharrem Korkmaz, şu ifadeleri kullandı:
“Çok şükür Tuğba kızımın eczacılık diplomasını aldık.”
Kızının bu başarısından dolayı büyük sevinç ve mutluluk duyduğunu belirten Korkmaz, Tuğba'nın eğitim hayatı boyunca gösterdiği azim ve çalışkanlığın takdire şayan olduğunu ifade etti.
Biga kamuoyunda yakından tanınan Korkmaz ailesi, kızlarının bu önemli başarısıyla bir kez daha gururlandı. Tuğba Korkmaz’ın meslek hayatında da aynı azimle yoluna devam etmesi bekleniyor.