Biga’daki Kaynarca Göleti’nde su seviyesinin aniden yükselmesi sonucu balık tutmaya giden vatandaşlar mahsur kaldı. Mahsur kalan vatandaşlar, jandarma ekipleri ve köylülerin yardımıyla kurtarıldı.
Çanakkale’nin Biga ilçesine bağlı Yanıç ve Cihadiye köyleri arasında bulunan Biga Kaynarca Göleti’nde yaşanan olay, korku dolu anların yaşanmasına neden oldu. Gölete balık tutmak için Bursa’dan gelen vatandaşlar, su seviyesinin aniden yükselmesi üzerine bulundukları bölgede mahsur kaldı.
Suyun yükselmesiyle geri dönmekte güçlük yaşayan vatandaşların yardımına jandarma ekipleri ve çevredeki köylüler yetişti. Ekiplerin ve köylülerin ortak çalışmasıyla mahsur kalan vatandaşlar bulundukları yerden kurtarıldı.
Jandarma ve Köylüler Seferber Oldu
Olayda mahsur kalan vatandaşların kurtarılması için jandarma ekipleri ile köylüler birlikte hareket etti. Yapılan yardım sonucunda vatandaşlar ve araçları güvenli şekilde kurtarıldı.
Kaynarca Göleti’nde yaşanan olay, su seviyesindeki ani değişimlerin oluşturabileceği tehlikeyi bir kez daha gözler önüne serdi.










