Biga Gönüllü Kadınlar Dayanışma Derneği, Mevlid Kandili dolayısıyla vatandaşlara geleneksel gödek ikramında bulunurken, çocukları da sevindirdi.

Toplumsal dayanışma ve yardımlaşma faaliyetleriyle Biga’da takdir toplayan Biga Gönüllü Kadınlar Dayanışma Derneği, Mevlid Kandili’nin manevi atmosferini paylaşılan ikramlarla taçlandırdı. Dernek üyeleri, kandil bereketi dolayısıyla hazırladıkları gödekleri vatandaşlara ikram ederken minik çocuklara da çeşitli hediyeler dağıttı.

"Gönülden Paylaştık, Allah Kabul Etsin"

Gönüllü kadınların hazırlayıp dağıttığı ikramlar vatandaşlardan büyük ilgi gördü. Dernek yönetimi tarafından yapılan açıklamada, Kandil günlerinin birleştirici gücüne vurgu yapılarak şu ifadelere yer verildi:

Gümüşçay’da sevenlerini üzen vefat
Gümüşçay’da sevenlerini üzen vefat
İçeriği Görüntüle

"Mevlid Kandili’nin bereketiyle gödek ikramımızı ve çocuklarımıza küçük hediyelerimizi gönülden paylaştık. Rabbim yapılan hayırları ve ikramları kabul eylesin; nice güzel kandillere sağlık, huzur ve kardeşlik içinde ulaştırsın. Allah kabul etsin."

Gödek ikramıyla duaların edildiği etkinlikte, çocukların yüzündeki tebessüm ve mahalle sakinlerinin memnuniyeti dikkat çekti.

Muhabir: Tolunay Sürücü