Çanakkale’nin Biga ilçesinde 9 Ekim Cuma günü planlı elektrik kesintisi uygulandı. OG hat bakım çalışmaları nedeniyle Cumhuriyet ve Sakarya mahallelerinde bazı sokaklar kesintiden etkilenecek. Vatandaşlar, “Biga’da elektrikler ne zaman gelecek?” sorusuna yanıt arıyor.
BİGA’DA ELEKTRİK KESİNTİSİ SAAT KAÇTA BİTECEK?
Elektrik dağıtım şirketinin yayımladığı planlı kesinti programına göre, Biga’da 9 Ekim Cuma günü saat 09.00 ile 17.00 arasında OG hat bakım çalışması yapılacak.
Çalışmalar kapsamında ilçenin iki büyük mahallesi olan Cumhuriyet ve Sakarya mahallelerinde elektrik kesintisi yaşanması bekleniyor. Planlanan programa göre elektriğin saat 17.00 itibarıyla yeniden verilmesi öngörülüyor. Çalışmaların seyrine göre saatlerde değişiklik yaşanabileceği unutulmamalı.
CUMHURİYET MAHALLESİ’NDE HANGİ SOKAKLAR ETKİLENECEK?
Paylaşılan kesinti listesinde Cumhuriyet Mahallesi’nde şu sokak ve bölgeler yer alıyor:
Mumcular Çıkmazı, Keçeci İbrahim Ağa, Çan, Serin, Ekinci Kahya, Pınar, Mehmet Çavuş Göçmen, Mumcular, Ekinci 2 Çıkmazı ve Leylak sokakları ile listede belirtilen diğer numaralı noktalar.
SAKARYA MAHALLESİ’NDE ELEKTRİKLER KESİLECEK
Sakarya Mahallesi’nde de 9 Ekim Cuma günü 09.00-17.00 saatleri arasında planlı elektrik kesintisi uygulanacak.
Kesinti programında Bağlar, Ayazma, Dutluk, Harmanlı, Şehit Metin Borazan Barış ve Rafet Gürkaynak sokakları ile Kavaklık bölgesi ve listede belirtilen diğer numaralı noktalar bulunuyor.
BİGA’DA ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK?
Planlanan çalışma takvimine göre Cumhuriyet ve Sakarya mahallelerinde elektriğin 9 Ekim Cuma günü saat 17.00’de verilmesi bekleniyor.






